15 Ocak 2020 Çarşamba

Yeni Dizi RAMO

Show tv de başlayan RAMO adlı dizi büyük ilgi gördü. Çukurdan sonra show tv ekranlarına bir fenomen dizi daha doğuyor diyebiliriz. Hatta dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra izleyiciler dizileri kıyaslamaya kutuplaşmaya dahi başladı.

Ramo Adana ilinde yaşayan bir çetenin lideri. Ramo karakterine can veren oyuncu MURAT YILDIRIM Usta oyuncu gerçekten de ilk bölümde başarılı bir performans sergilemiş. Zaten daha önceden de tanıdığımız bu oyuncu gerçekten de profesyonel ve sadece işiyle gündeme gelen nadir oyuncular arasında yerini almaktadır. Kişisel fikrim olarak karaktere de çok yakışmış. Dizinin konusuna gelecek olursak bir ailenin ve çetenin lideri olan Ramo zamanı geldiğini düşünür ve artık en büyükler arasında yerini almak ismini yazdırmak için gözünü karartır ve kolları sıvar.





Dizinin ilk bölümü oldukça hareketli ve sürükleyici geçerken son sahneden sonra RAMO 2. Bölümü izleyiciler iple çekmeye başladılar bile. Kısa sürede Youtube kanalı ve sosyal medya hesapları takipçileri artmaya başladı.

Kesin tutacak gözüyle bakılan dizinin ilk hafta reytingleri de muhteşem. Hep beraber bundan sonra dizi nasıl bir ivme kazanacak ve ne yönde ilerleyecek göreceğiz. Ancak şimdiden dizi bir hayli günemde kalacak gibi gözüküyor.

Ramo dizisi Oyuncuları : Görkem Sevindik, Murat Yıldırım, Cemre Baysel, Esra Bilgiç, Sacide Taşaner, İlhan Şen, Yıldırım Gücük, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy, Nilüfer Açıkalın, İlkay Kayku,

Ramo dizisi 1. Bölüm Fragmanı :


Ramo Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı


Dizi hakkında sürekli olarak bilgi aktarımı yapmaya çalışacağız. ilk bölümü yayınlanan dizinin 2. bölümü fragmanı da yayınlanmış durumda. Ramo dizisi Show Tv ekranlarında Salı Akşamları izleyici ile buluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...