10 Ocak 2020 Cuma

Pvp Serverler

Pvp serverler nedir? Sorusunun cevabını verelim ilk öncelikle. Açılımı public private server olan Pvc serverler, halka açık oyunlardır. Birçok oyunun yurt dışında ve yurt içinde pvc serverı bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında MMORPG’ nın ünlü isimleri de yer almaktadır.
Metin2 bunlar arasında en popüleridir. Oyunların yapımcı şirketlerinin oyunların dosyalarını paylaşması ve hackerların bunları illegal bir şekilde ele geçirmesi sebebiyle pvp serverler piyasada hızla yayılmaya başladı. Bu oyunlar hosting üzerine kuruluyor ve hosting üzerine kurulan bu serverler dosyaların kişiye özel değiştirilmesiyle her kişinin kendine özel oyun oynamasını ve eğlenmesini sağlıyor. Bu sayede para kazanmak da gayet mümkündür. Serverlerın sahipleri ve hosting firmaları pvp serverler sayesinde gelir elde ediyor. Pvp serverler piyasaya hızlı bir giriş yapmış ve piyasada hızla yayılmaya başlamıştır. Öyle ki 20 binden fazla oyuncusu olan pvp serverler bulunmaktadır. Bu pvp serverler sayesinde oyuncular kendi zevklerine göre oyunlarını oynayabiliyor.
Forum Metin2 | Metin2 pvp serverler | pvp serverler
Metin2 pvp serverler da piyasada hızla yayılmaya başladı. Bu Metin2 pvp serverler sayesinde oyundaki hatalar düzeltilmiş oldu. Ayrıca oyuna gelmeyen güncellemeler yüzünden kullanıcılar oyundan sıkılmaya başlamıştı ancak şuan bu pvp serverler sayesinde herkes kendi zevkine göre oyununu oynayabilmektedir. Metin2 pvp server oyuncuları şuan azımsanmayacak kadar çoktur. Kullanıcıların merak ettiği bir konu da Metin2 pvp server ile Metin2 arasındaki farkın ne olduğudur. Aslında aralarında çok fazla fark yoktur ama aynı olduklarını da söyleyemeyiz. Farklı olmalarını sağlayan bulunan ekstra özelliklerdir. Pvp serverler sayesinde oyunun zorluk derecesi ayarlanabilir. Ayrıca Metin2 pvp serverlerda sürekli etkinlikler vardır. Ayrıcı oyun yöneticilerinin de bu etkinliklere katılması oyuncuların daha çok hoşuna gitmektedir. Metin2 pvp serverler da oyun yöneticileri daha ilgilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...