10 Ocak 2020 Cuma

Rüya Tabirleri

Rüyaların tabirleri o rüyayı gören kişilerin genel durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu sebepten dolayı rüya tabirleri kitapları yerine, bu konuda uzman olan kişilere danışılması daha doğru bir seçenek olacaktır. Bizler böyle durumlarda kesinlikle birisi ile görüşülmesini öneriyoruz. Genel olarak insan yapısına baktığımızda güzel gören insanlar mutlaka güzel düşünmektedir ve güzel düşünen kişiler genelde güzel rüyalar görmektedir ve bunlar da hayatta karşılaşamayacağınız kadar lezzetli rüyalar olabilmektedir.



ruyada bebek beklemek gormek ne anlama gelir

Peygamberimiz bir hadisinde şu şekilde buyurmuştur, Rüya üç şekildedir. Allah tarafından gelen ve sizlere müjdeli haberler sunan Salih rüya. İkincisi şeytandan gelen ve üzüntü veren rüya ve insanın da kendi kendine bir şeyler düşünüp kafasında kurmuş olduğu rüya çeşitleri olarak da adlandırmamız mümkün.

ruyada denize dustugunu gormek islami aciklamasi

Hazreti Yusuf’un rüyası ile ilgili olan ayetlerde ise sizlere bahsettiğimiz hadisler yer almakta. Rüyaların içinde bulunan hak rüyalar da mevcuttur. Bizlere anlatılan hadisler ise tamamen bunu ifade etmekte. Rüyaların içinde de hak rüyalar mevcuttur fakat her rüya haktır ve çoğu tabir de doğrudur denilemez. Rüyalarınıza göre oluşan hareketler ve rüyaya istinat etmeniz kesinlikle doğru olarak kabul edilmemektedir. Bu konuda bir çok kitap bulunmakta rüya tabirleri olarak satışa sunulan kitapların içeriklerine de her zaman inanmamanız gerekmektedir. İlk olarak dini kitabımız içerisinde yapmış olduğunuz araştırmalar, daha sonrada bu konular hakkında fikir sahibi olan kişilerden aldığınız bilgiler ile doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...