18 Ocak 2020 Cumartesi

izmir Avukat



Piyasa üzerinde üzere birçok yeni mezun olan avukat mevcuttur. Bu avukatların ise en çok zorlandığı konulardan bahsedecek olursak müvekkilleri ile etkili konuşma ve hitap konusunda sıkıntı çekmeleridir. Bu konunun detayına inecek olursak bildiğiniz gibi mesleğe yeni atılmış birisi için gayet normal bir durumdur. Yeni olan avukatların staj evresi başladığında bu tarz işlerin hepsiyle uğraşarak ilk zamanlarda kendilerine çok zor gibi gözüken işler ile meşgul olsalar da bu işlerin sonradan kendilerine çok şey kattığını fark edeceklerdir. Hangi iş olursa olsun izmir avukat ofisi olarak bizce bir işte yetişmenin en kolay yolu o işin çıraklığının sağlam yapılması gerektiğidir. 


İcra takiplerinin ve davalarının süreçleri ile sonuçlanması



Bütün staj evresi zamanında ve sonraki dönemlerde serbest avukat olarak herhangi bir büroda çalışmaya başlarlarsa, yeni bir müvekkil kapıya geldiğinde neler konuşulduğunu, nasıl konuşulduğunu ve hangi üslup ile hareket edildiğiniz iyi analiz etmeniz gerekmektedir. Bu tarz işlerde sihirli dokunuşların nasıl yaşandığı konusunu öğrendiğiniz sürece bu mesleğe tam olarak giriş yapmış olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı ilk başlarda bütün angarya olarak tabir edilen işleri yapmak sizleri küçük düşürmek için değil, işleri tamamen öğrenmeniz için zorunlu bir eğitim sürecidir. Üniversitede öğrenilenin dışında bizler de izmir avukat ekibi olarak bu tarz eğitimlerde katkı sağlamaktayız. Bu evrede bir öğrenci ne kadar fazla pişerse ileride o kadar az sorun ve problem ile karşılaşır.





Safsöz Hukuk Bürosu İzmir : www.safsoz.av.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...