18 Ocak 2020 Cumartesi

Garaj Kapısı Motoru Kaç Beygir Gücünde Olmalıdır?

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir garaj kapısı için aşağıda üç farklı boyut ve bunlarla kullanılabilecek önerilen kapılar bulunmaktadır.


Garaj Kapısı Motoru, 1/3 Beygir gücü: Garaj kapılarında uzun vadeli fayda sağlamak istiyorsanız, düzgün bir şekilde dengelendiği ve ağırlık eşit olarak dağıtıldığından emin olun. Çünkü o zaman herhangi bir garaj kapısını teknik olarak kaldırabilir. Örneğin çelik kapıları düşünebilirsiniz.
1/3 beygir gücü daha hafif kapılar için kullanılmasına rağmen, garaj kapısını açan mekanizma için daha güçlü bir beygir gücüyle daha sık değiştirmek zorunda kalabileceklerini anladılar.




½ beygir gücü: Bu boyutta Garaj Kapısı Motoru, üçü öneri arasında en popüler olanıdır ve ortalama ağırlığa sahip tek veya çift garaj kapıları için önerilir. Tekrar, bu garaj kapısı açıcı sistemi sadece kapı düzgün bir şekilde dengelendiğinde verimli olur ve daha fazla beygir gücüne sahip bir açıcı daha uzun süre dayanır. Orta güce sahip üçün en ucuz ikincisidir.

¾ beygir gücü, garaj kapısı motoru; Büyük ve ağır kapılar için p beygir gücüne sahip bir garaj kapısı açıcısı gerekir (örn: ahşap kapılar). En uzun süre dayanan ve uzun vadede sonucu sağlayacağı için en çok tavsiye edilir. Bu, üçünün en pahalısıdır, ancak dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Maksimum güç için tercih edebilisiniz. 


Ekapi.com.tr - Otomatik Kapı Motoru, Otomatik Garaj Kapıları


Garaj kapısı motor beygir gücü ile ilgili 3 öneride bulunduk ve üçünün de faydaları vardır. Garaj kapısı uzmanları, sizin durumunuza bağlı olarak doğru miktarda beygir gücü önerebileceklerdir. Kendi garaj kapı sisteminizi satın almak ve kendiniz kurmak istiyorsanız, doğru bir şekilde kurduğunuzdan ve garaj kapısının düzgün bir şekilde dengelendiğinden emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...