11 Aralık 2019 Çarşamba

Eskiye kıyasla Günümüzde film izleme seçenekleri

Film izlemek günümüzde en fazla zaman geçirmek ve eğlenmek için kullanılan yöntemlerden birisidir. Hem keyifli vakit geçirmek hemde keyif alırken sevdiklerle zaman geçirmek için birebirdir. Günümüzde film izlemek artık eskisi kadar zor değil, zor kelimesini kullanıyoruz çünkü bundan yıllar önce sinema haricinde bir kaç tv kanalı dışında film izlenebilecek alternatifler yoktu. Sinemaya gitmek veya televizyon kanallarında çıkacak olan nadir filmleri beklemek gerekmekteydi. Hoş o zamanların daha keyfili olduğunu düşünenler olsa da gönümüzde filmlere olay bir şekilde ulaşmak ve bol seçeneğin olmasını daha çok seven insanlarda bulunmuyor değil.




Evde film izlemek için tek 2 alternatif vardır biri video kasetler sayesinde biriside Trt kanalında çıkacak olan hafta da 1 adet filmi beklemekti. Ancak şuan film izlemek istendiğinde güçlük bile çekilmektedir. Hangi filmi izlemek gerektiğini dahi bir hayli düşünmek zorunda kalıyoruz. Film siteleri, sinemalar yüzlerce tv kanalları artık filmlere erişmenin bir kaç yolu diyebiliriz.


istenilen filmi anında online izlemek, sinemalara gidip saat başı seanslardan dilediğimizi seçmek, tv kanallarını gezerek bir çok film kanalından filmlere göz atıp sevilen türleri izlemek gibi... Sadece film ve dizi üzerine yayın yapan kanallar akşama kadar onlarca film yayınlamaktadır.



Aileniz ile birlikte izlemek istediğinizde Aile filmleri, tek başınıza izlemek istediğinizde korku, yetişkin filmleri, sevgilinizle birlikte duygusal zaman geçirmek istediğiniz de ise romantik film kategori veya kanallarını seçmeniz mümkün. Çocuklar dahi kendilerine göre çizgi film kanallarından seçim yapmakta zorlanmaktadır. Tam teknolojinin zirve yaptığı şu sıralarda film severler bu alternatiflere bayılıyor. 2 sevilen film dahi aynı zaman dilimine denk gelmiş olsa bile durdurarak, yada kayıt ederek birini daha sonra izleme alternatifi dahi bulunmaktadır.

Kimisi tv kanallarında izlemektense reklamsız bir şekilde filmleri internetten izlemeyi tercih etmektedir. Online dev yatırımlarla film siteleri artık yayınlara başladı bile. Sinemalar bir çok alternatifle evlerimize kadar gelmiş durumda.



Film izlemek için eskiden olan 2 yöntem şuan yerini onlarca alternatife bıraktı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...