9 Aralık 2019 Pazartesi

YENGEÇ BURCU


AŞK: Sevgili yengeç, bu hafta aşk konusunda yıldızlar senden yana diyebiliriz. Uzun zaman süren dolunayın etkileri seni aşk konusunda epey üzdü. Şimdi kara bulutların dağılma zamanı. Eğer hayatında biri varsa ilişkini bir adım öteye taşıyacak kararlar almaya, hayatında biri yoksa da yeni ortamlara girip küçük kalp çarpıtıları yaşamaya hazır ol. Çünkü bu hafta aşk senin kapını çalıyor.


İŞ: Sosyal hayatlarında olduğu kadar iş hayatlarında da fedakarlığın dozunu kaçıran sevgili yengeç burcu; bu hafta yıldızlar biraz olsun gözünüzü açıyor diyebiliriz. İyi niyetiniz, merhametiniz iş yerinizde biraz suiistimal edilecek gibi görünüyor. Ancak siz burcunuzdan beklenmeyecek şekilde bu suiistimalin önüne geçecek ve belki de bu hafta hayır demeyi bir nebze olsun öğreneceksiniz.

PARA: Sevgili yengeç, bugüne kadar har vurdun harman savurdun. Kendine harcadığının onlarca katını sevdiklerine harcadın. Bu hafta senin aydınlanma haftan. Yıldızlar artık gözündeki perdeyi kaldırıyor. Kendine sor bakalım bu saçtığın paralar sana teşekkür olarak geri döndü mü? Cevabını duyar gibiyim sevgili yengeç burcu. Bu hafta su akarken testiyi doldurma zamanı. Birikim yapmaya başlamak için daha doğru bir zaman düşünemiyorum.


SAĞLIK: On iki burcun annesi sevgili yengeç; bu hafta çocuk olma sırası sende. Bugüne kadar yıldızların sana vermiş olduğu yetki ve etki ile tüm evrene annelik ettin. Hastaların hemşiresi oldun onlara çorbalar yaptın. Bakalım bu hafta kendine çorba yapan birini bulabilecek misin ?

Yengeç burcu ve diğer burçlar günlük burç yorumlarını : https://www.myburc.com/ adresinden öğrenebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...