12 Aralık 2019 Perşembe

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Bazı filmler vardır çıkacağı andan itibaren konuşulmaya başlanır. Naim Süleymanoğlu : Cep Herkülü işte bu filmlerden birisidir. Ülkemizin, Türkiye'nin gururu olan sporculardan Naim süleymanoğlunun hayatı bu filmde anlatılmaktadır. O kadar başarılı bir sporcudur ki gurur duyduğumuz sporcularımızın başında gelmektedir. Ülkemizde adından söz ettirmeyi başaran ve unutulmazlar kervanına giren isimlerdendir Naim Süleymanoğlu.



Naim Süleyman oğlunun hayatı


Bir insanın tarihe ismini yazdırması, unutulmaz kişiler arasına girmesi, ülkenin gururu olması hiç de kolay olmayan bir iştir. Gençlere ışık olmak, Ümidini yitirenlere tekrar ümit aşılamak ve idol olmak herkesin isteyeceği ancak nadir kişilerin başarabileceği bir iştir. ite bu isimlerden başaranlardan biriside Naimdir.

Türkiyede spor denince insanların aklına futbol birazda basketbol gelmektedir. Bu üzücü bir gerçektir. Böyle bir ülke de çok da fazla takip edilmeyen bir spor dalında. Halter de başarı sağlayan ve adını duyuran bir kişi olmak belki de başarmanın en zor örneklerindendir. Ülkede futbol sıkça konuşulmaktadır ve ilgiyle takip edilmektedir bu alanda ki isimler bu yüzden çok büyük başarı sağla masalarda, at liglerde oynasalar da ismi bilinmektedir. Ancak bu başarı öyküsü zor olanı başarmanın tam da karşılığıdır.



Naim Süleymanoğlu bir çok başarıya imza atmış, Halter sporunda bayrağımızı defalarca yurt dışında dalgalandırmış ve insanlara bu sporu sevdirmiş kişidir. Belki de bir çok kişinin bu spora yönelmesini sağlayan ender kişidir.

Başarı, ödül ve şampiyonluklar dolu bir yaşam öyküsü. Naim Süleymanoğlu : Cep herkülü filmi izlenmesi gereken filmler arasında olan bir filmdir.

Naim Süleymanoğlunun hayatını konu alan film


Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun yaptığı, senaryosunu Barış Pirhasan'ın yazdığı, Biyografik ve dram türündeki Türk Sinema filmi. Film, Cep Herkülü lakaplı Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatmaktadır.


Bu harika filmi hepinizin izlemesini tavsiye ediyoruz. 


Naim Film Fragmanı :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...