4 Şubat 2020 Salı

Yabancı Dil izle

Yabancı dizi izleyenlerin birçoğu tarafından gelmiş geçmiş en iyi dizi olarak gösterilen Breaking Bad, ilk olarak 20 Ocak 2008 yılında izleyicisi ile buluştu. Beş sezon boyunca sürekli kendini geliştirerek devam eden dizi 29 Eylül 2013’te akıllardan çıkmayan bir bölüm ile final yapmıştı. Vince Gilligan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin IMDb puanı ise 10 üzerinden 9.5’tir.
Dizi 2013 senesi içerisinde televizyonda tüm zamanların en yüksek reytingine ulaşmayı başarmıştır. Bu reyting başarısı sayesinde Guinness Dünya Rekorları arasında yer almayı da başarmışlardır. Fakat Game of Thrones dizisi 5. sezonunda en yüksek reyting rekorunu ellerinden almıştır.

Orphan Black


Güney Amerika’da bir deyim olan Breaking Bad tam olarak “Cehenneme Düşmek” anlamına gelmektedir. Dizi yayında olduğu 5 sezon boyunca 16 Emmy Ödülü, 2 Altın Küre Ödülü, 8 Satellite Ödülü ve 2 Peabody Ödülü Kazanmayı başarmıştır.
Dizinin ana karakteri Walter White’a Bryan Cranston hayat veriyor. Bir devlet lisesinde kimya öğretmeni olarak görev yapan Walter ne yazık ki ailesinin maddi ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır. Üzerine birde akciğer kanseri tanısı koyulunca ailesinin ilerleyen süreçte kendine bakabileceği kadar para biriktirmek için uyuşturucu işine atılır. Bu yolda kendisine Aaron Paul’un hayat verdiği ve liseden eski öğrencisi olan Jesse Pinkman yardımcı olacaktır. Yabancı dizi izleyicilerin gerçekten severek izleyebileceği bir dizi olan Breaking Bad, dram ve suç arasında sizleri kesinlikle sürükleyecektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...