30 Ocak 2020 Perşembe

Santral Anons Sistemi İle İlgili Tüyolar

Santral anons sistemi büyük kolaylık ve şirket için büyük bir profesyonel görüntüdür.  Çağrıları profesyonel olarak cevaplamak ve yönetmek için ipuçlarını aşağıda sunuyoruz.
Çağrıları hızlı yanıtlayın, santral anons ne kadar kısa hazırlandı ise de;  insanlar canlı bir ses duymak için çok beklemek istemezler. Ortalama zil sesi 6 saniye sürer. Telefonun 5 kez çalmasına izin verirseniz, bu 30 saniyeye eşittir. Hızlı bir şekilde almak da insanları hazırlıksız yakalayabilir. 3. zil sesindeki aramayı cevaplamak iyi bir uygulamadır.

Ortalama zil sesi 6 saniye sürer. Telefonun 5 kez çalmasına izin verirseniz, bu 30 saniyeye eşittir. Hızlı bir şekilde almak da insanları hazırlıksız yakalayabilir. 3. zil sesindeki aramayı cevaplamak iyi bir uygulamadır.


Bir telefon görüşmesi sırasında sesinizden daha fazlasını iletebilir, duyguları aktarabilirsiniz. Bu nedenle santral anons sesi ve canlı ses fark etmez;sesinizin sıcak olması ve yardımcı olmak, arayanlarınız üzerinde olumlu bir izlenim bırakabilir.
Santral Anonsu Merhaba ile başlayabilir ve şirketinizin ismi ile devam edebilir.  Arayan kişiye doğru veya yanlış yere ulaştıklarını bu iki adımda bildirmiş olacaksınız. 
Arayanlarla açıkça iletişim kurmak için izlemeniz gereken birkaç önemli unsur vardır, bunlar arasında: sözlerinizi dile getirme, iyi duruş kullanma (bu karşılıklı dialoglar için geçerlidir) , yavaş ve sakin konuşma stilidir. Arayanların dili ile hitap edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...