21 Ocak 2020 Salı

Burçlar Görünüşünüzü Nasıl Etkiler?

Binlerce kez genetiğin fiziksel görünüşünüzü etkileyen bir numaralı faktör olduğu söylenmiştir. Elbette bunun hakkında tartışmayacağız, çünkü bu tartışılmaz bir şey! Tartışabileceğimiz şey, Zodyak işaretleri ve astrolojinin de bakış açınızda büyük bir rol oynamasıdır.

Daha fazla uzatmadan, burç haritanızın görünüşünüzü nasıl etkilediğini öğrenelim.


Koç burcu insanları sportif doğaları ile bilinir, bu yüzden yaygın olarak atletik olarak adlandırılırlar, bu nedenle genellikle belirgin bir çene, burun ve ağız yapısına sahiptirler. Fiziksel olarak Boğa burçlar, uyumlu, oval şekilli bir yüze, kalın özelliklere ve tam şehvetli dudaklara sahiptir. Vücutları genellikle iyi orantılıdır. Fiziksel olarak, İkizler burcu insanları büyük ışıltılı gözler ve çok az bakım isteyen uzun güzel saçlarla karakterizedir. Yengeç Burcu doğaya karşı şefkatlisiniz ve oldukça etkileyicisiniz: belirli bir durum veya duygu hakkında ne hissettiğinizi gizlemeniz pek mümkün değil. Aslan burçları fiziksel olarak, geniş alın, kalın saçlar ve büyük burun gibi güçlü özelliklerle tanımlanırsınız. Başak burçları kahverengi veya sarı saçlı şık ve sağduyulu olduklarını söyleyebiliriz.

Günlük Burç Yorumları , Haftalık Burç Yorumları , 22 Ocak 2020

Fiziksel olarak Terazi burçlar iyi orantılı, uzun bedenleri ve tüm vücutlarındaki güzel özellikleri ile bilinir. Akrep burçlarının koyu, kalın saçları ve parlak bir gülümsemesi vardır. Yay burcu son derece düşük bakım gerektiren ve kendinizi dünyaya sunma şekliniz kaygısız bir kişisiniz. Oğlak burcu, bir dizi ciddi göz, kıvrımlı vücut, güçlü yüz özellikleri ve dövmeler, piercingler veya diğer “çılgın” şeyler ile ince, genellikle küçükten ortalama yüksekliğe kadar incedir. Kova burcu ince, koyu saçlı, hoş yüz ifadeleri, hayat dolu pırıltılı gözlere sahiptir. Balık burçları yüzlerindeki gamzeleri fark edilen gözleri ile ön plandadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...