10 Mart 2020 Salı

Erkek Epilasyon Natural Estetik Şişli

Uzun yıllardır uygulanan erkek epilasyon üzerine yoğunlaşmış olan şirketler birden fazla hizmet ile karşımıza çıkmayı başarıyor. Lazer epilasyon işleminin uygulanmasının hamilelik dönemlerinde yapılmış olduğunda bebek yada anne sağlığını tehlikeye attığı durumları da kesinlikle hiçbir zaman gerçekleşmemiştir. Bu tarz durumlara doğru gösterilen hiçbir gelişim de karşımıza çıkmamıştır.
Sağlık açısında dan herhangi bir risk bulunmuyor olsa da anneler daha duyarlı olduğu bir dönemde olduğundan rahatsızlık duymamaları için hamileliğin son 3 aylarında karın ve meme ucu bölgelerine epilasyon yaptırılmaması önerilmemektedir.


Halk arasında ise bu yapılan işlem ile ilgili olarak bilinen en büyük yanlışlardan bir tanesi ise genital bölge içerisinde yapılan yumurtalıklara zarar verir düşüncesi kesinlikle doğru değildir. Bu tarz inanışlar tamamen şehir efsanesinden ibaret olarak bilinmektedir. Erkek epilasyon olarak da bu işlemi yaptırmak isteyen müşteriler kesinlikle bu tarz durumlardan korkmamalıdırlar. Kullanılan sigaralar bu tarz işlemlerden daha fazla zarar vermektedir. Lazer ışıkları iç organlara ilerleyen biçimde ışın üretmemektedir. Bu sebepten dolayı yumurtalık ve rahmin bu tarz işlemlerden zarar görmesi imkansızdır.  En son teknoloji içeren lazer sistemleri ise bu tarz çalışmalarda en çok tercih edilen ürün olarak bilinmektedir. Geniş bir yelpazeye sahip uygulama imkanı sunulan ürünler özel başlıkları sayesinde işlem uygulanan bölgeye aynı anda buz işlemi de uygulayabilmektedir.  Bu işlem için kullanılan ürün ise en etkili lazer epilasyon cihazı olarak da bilinmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AUZEF Konu Özeti Ders Kitapları

Üniversite eğitimlerini tamamlamış olan kişiler için ikinci bir üniversite şansı bulunmaktadır. Sınavsız olarak kayıt olunabilen bu sistem i...